Home
 Contact
 Webwinkel
 
 Nieuws
 
 Goed ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Supplementen
 Tussendoortjes
 Sport en voeding
 
 Huidverzorging
 
 Bereken uw BMI
 Welzijnscheck
 Succes verhalen
 
 Zakelijke kans
 Generation H
 Herbalife Company
 Links

 

GENERATION H

 

Heb je er genoeg van om voor anderen te werken? Die saaie baan van 9 tot 17 uur, dat lage salaris en het file rijden? Wil je eigen baas zijn en genieten van je vrijheid? Dan ben je niet de enige!

Het grote verschil is dat wij jou nu een interessante zakelijke mogelijkheid aanbieden. Grijp deze kans met twee handen aan, verander je leven en ontwerp je eigen toekomst.

Be your own Boss with Generation H!

 
Herbalife is een netwerkmarketing (NWM) bedrijf. Wat houdt netwerkmarketing nou precies in? Eigenlijk zegt de benaming het al: iets in de markt zetten binnen een netwerk. Sterker nog, je doet de hele dag aan NWM zonder dat je er zelf erg in hebt!

Als je ergens enthousiast over bent, bijvoorbeeld een nieuwe telefoon, vertel je dat aan iedereen die het wil horen. Of op z'n minst aan je familie en vrienden. Dat is dus al NWM. Je brengt iets aan de man binnen je eigen netwerk. Jammer genoeg zie jij daar zelf niets van terug. En dat terwijl bijvoorbeeld de telefoonwinkel het eigenlijk aan JOU te danken heeft dat hij een klant rijker is.

Nou, in een NWM bedrijf zoals Herbalife krijg je er dus wl geld voor wanneer je je vrienden en familie laat meedelen in een product waar jij enthousiast over bent.

 

Deel uitmaken van Generation H draait om meer dan geld verdienen ...

... het is het creren van een leefstijl!

Herbalife is actief in de voeding, welzijn en persoonlijke verzorging industrie. Deze natuurzuivere producten helpen mensen met meer energie en vitaliteit, een gezond gewicht, betere sportprestaties en een stralend jong uiterlijk. kortom, producten waar veel vraag naar is en die de meeste mensen bijna dagelijks gebruiken

 
Voor meer informatie van iemand die ook die stap genomen heeft kun je contact opnemen !
 
 
Bron: Generation H Official website

Herbalife Zakelijke Mogelijkheid (Identificatie) Verklaring

"Deze materialen worden voorbereid en verdeeld door Onafhankelijke Herbalife Distributeurs . De verkochte goederen zijn gewichtscontrole, voeding en persoonlijke verzorgingsproducten. Transacties worden uitgevoerd door deelnemers als hoofdpersonen."

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Privacy   |   Disclaimer   |   Garantie  |   Home 

Copyright 2008-2013 Afslanken Emmen.nl - Alle rechten voorbehouden.  Powered by Herbal Webdesign