Home
 Contact
 Webwinkel
 
 Nieuws
 
 Goed ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Supplementen
 Tussendoortjes
 Sport en voeding
 
 Huidverzorging
 
 Bereken uw BMI
 Welzijnscheck
 Succes verhalen
 
 Zakelijke kans
 Generation H
 Herbalife Company
 Links

 

GEWICHT AANKOMEN

 

Veel mensen hebben problemen om hun gewicht te beheersen. Dit kan allerlei oorzaken hebben. Veelal heeft men al van alles uitgeprobeerd. Behoort u tot deze groep dan weet u dat dit niet de ideale en gezondste oplossing is.

Vrijwel alle programma's die in de winkel of via de huisarts verkrijgbaar zijn, zijn gericht op afslanken. Figuurcorrecties om aan te komen bestaan niet of zijn commercieel niet interessant genoeg.

Het voordeel van Herbalife is dat men de gewichtsbeheersing producten voor alle figuur correcties -met effect- kan gebruiken.

Veel van onze cliŽnten hebben dit met succes "uitgeprobeerd".
Zij hebben de producten naast hun gewone brood en warme maaltijd genomen. Binnen een week zag men al resultaat. Door onze individuele begeleiding (indien gewenst) zijn zij kilo's aangekomen zonder er eigenlijk iets voor hoeven te doen,alleen de supplementen en de shakes naast de gewone maaltijden te gebruiken. Men kwam en komt aan, in het tempo dat men zelf wenst.

Welke Herbalife producten heeft u dan nodig?

Met de voedingssupplementen van Herbalife neemt u naast een broodmaaltijd een Formule 1 shake, welke verkrijgbaar is in zes heerlijke smaken. Naast deze shake gebruikt u ter aanvulling Vezel- en kruidentabletten. Eventuele extra supplementen zijn onze ProteÔne Poeder, Multivitamine Complex, NRG tabletten en Liftoff drank ter ondersteuning van uw energiebalans.

De brood en avondmaaltijd blijft u gewoon gebruiken, u staat dus niet op een gewichtsbeheersings-programma en u hoeft uzelf eigenlijk niet te ontzien! Het voedingssupplement bevat alle voedingsstoffen die u nodig heeft op dagelijkse basis. De opname in uw lichaam is tot maar liefst 98% of meer. Als u op uw ideale gewicht bent kan het ook lang duren voordat u uw oude gewicht weer bereikt. Het is namelijk geen tijdelijk aankom programma. Alle Herbalife producten zijn samengesteld op natuurlijke basis.

 
Persoonlijke begeleiding
U kunt, als U dat wenst, persoonlijke begeleiding krijgen, bijvoorbeeld telefonisch. Wij zijn er om u te motiveren, vragen te beantwoorden en om uw ervaringen mee te delen. Of u nu wilt afslanken, aankomen, fitter worden en lekker in uw vel zitten, wij laten u zien hoe en hebben een programma voor u, wat uw doel ook is.
 
Vul gerust dit formulier in voor meer informatie!
 
Bestel uw producten direct in onze Herbalife producten webshop >> 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Privacy   |   Disclaimer   |   Garantie  |   Home 

Copyright © 2008-2013 Afslanken Emmen.nl - Alle rechten voorbehouden.  Powered by Herbal Webdesign