Home
 Contact
 Webwinkel
 
 Nieuws
 
 Goed ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Supplementen
 Tussendoortjes
 Sport en voeding
 
 Huidverzorging
 
 Bereken uw BMI
 Welzijnscheck
 Succes verhalen
 
 Zakelijke kans
 Generation H
 Herbalife Company
 Links

 

HERBALIFE COMPANY

 

Herbalife International werd opgericht in 1980, het is het eerste bedrijf in de welzijnsindustrie dat gewijd is aan het vereenvoudigen van een gezonde levensstijl.

 

 
 

De hoge kwaliteit producten en programma's van Herbalife bieden:

 • succesvolle gewichtsbeheersing

 • betere voeding

 • vooruitstrevende persoonlijke verzorging

 • de mogelijkheid van financieel gewin

Wetenschappelijk samengesteld voor uw succes
De innovatieve producten van Herbalife zijn ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers, artsen en voedingsdeskundigen met uw persoonlijke welzijnsdoelstellingen in gedachten. De formules zijn zo ontworpen dat welzijn uw hele leven lang binnen uw bereik ligt, het vooruitzicht van de zakelijke mogelijkheid maakt ook uw financiële succes een goede beloning!

 
Vertrouw op de experts
Herbalife's wetenschappelijke adviesraad zijn de drijvende kracht achter het succes van Herbalife. Dit team van gerespecteerde wetenschappers begeleidt de ontwikkeling van Herbalife producten door middel van onderzoeken en producttests, zodat de Herbalife kwaliteit ruimschoots voldoet aan de hoge eisen.
 
Ondersteuning waar u op kunt rekenen

Het team bestaat uit meer dan 2,2 miljoen onafhankelijke Distributeurs die wereldwijd in 90 landen Herbalife producten verkopen (met een jaarlijkse omzet van $ 4.3 miljard), dus u bent verzekerd van de ondersteuning die u nodig heeft om succesvol te zijn. Als u er klaar voor bent uw leven te veranderen helpen wij u graag met:

 • uw behoeften op het gebied van voeding, gewichtsbeheersing en uiterlijke verzorging

 • de zakelijke mogelijkheid

Met Herbalife, onze kwaliteitsproducten en de professionele ondersteuning wordt het gemakkelijk om u goed te voelen en alles uit het leven te halen. Ontdek Herbalife - en ontdek een levenlang welzijn.

 
Adressen Herbalife Nederland
Herbalife International Netherlands, B.V.
Postbus 8283
3503 RG Utrecht
 
Distributeuren Service Center in Venray
Spurkterweg 16
5804 AP Venray
 
Wetenschappelijke ondersteuning
Als marktleider in de welzijnsindustrie is Herbalife trots op haar drie wetenschappelijke adviesorganen: de Herbalife's wetenschappelijke adviesraad. Samen zorgen deze teams van vooraanstaande medici voor de ontwikkeling op het gebied van voeding, een uitstekende kwaliteit van de Herbalife producten en de voorlichting van klanten wereldwijd.
 

Om van Herbalife het grootste voedingsbedrijf ter wereld te maken, breiden we onze adviesraad uit met wereldwijd toonaangevende experts op het gebied van voeding en gezondheid. Zij geven lessen en trainingen over de principes van voeding, lichamelijke beweging en gezonde levensstijlen waarbij de focus ligt op ‘voeding’. Voorzitter van de NAB is professor David Heber, Ph.D. en de activiteiten worden geleid door Luigi Gratton, M.P.H., Vice President Education. Steve Henig, Ph.D. is Chief Scientific Officer en heeft als verantwoordelijkheid productonderzoek en ontwikkeling. Nobelprijs winnaar Louis Ignarro, Ph.D. is lid van de Herbalife’s Scientific Advisory Board, die Herbalife adviseert over ontwikkelingen in de voedingswetenschap. De NAB bevat negen experts uit Europa. Dit zijn Dr. Ralph Rogers uit het Verenigd Koninkrijk, Professor Dr. Ali Kocailik uit Turkije, Dr. Marion Flechtner-Mors uit Duitsland, Professor Lázló Halmy uit Hongarije, Professor Dr. Alla Pogozheva uit Rusland, Julián Álvarez García uit Spanje, Joaquim Caetano uit Portugal, Professor Jean de La Tullaye uit Frankrijk en Professor Dr. Nikolaos Sitaras uit Griekenland.

 
Herbalife is de officiële hoofdsponsor van vele sporters en sportclubs. Dit betekent dat meer mensen dan ooit de Herbalife® producten kennen en weten hoe ze een gezonde en actieve levensstijl kunnen leiden!

Bezoek hier de Herbalife Sports website.
 
Of u uw sportprestaties wil verbeteren, wil afslanken, aankomen, fitter worden en lekker in uw vel zitten, wij laten u zien hoe en hebben een programma voor u, wat uw doel ook is.
 
Vul gerust dit formulier in voor meer informatie!
 
Bestel uw producten direct in onze Herbalife producten webshop >> 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Privacy   |   Disclaimer   |   Garantie  |   Home 

Copyright © 2008-2013 Afslanken Emmen.nl - Alle rechten voorbehouden.  Powered by Herbal Webdesign