Home
 Contact
 Webwinkel
 
 Nieuws
 
 Goed ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Supplementen
 Tussendoortjes
 Sport en voeding
 
 Huidverzorging
 
 Bereken uw BMI
 Welzijnscheck
 Succes verhalen
 
 Zakelijke kans
 Generation H
 Herbalife Company
 Links

 

HUIDVERZORGING RADIANT C

Verfrissend en geurig!

Bent u geïnteresseerd in huidverzorgingsproducten die vitaminen en SPF 15 (gemiddelde bescherming) bevatten? Dan is de Radiant C™ productlijn het ideale recept voor een beter uitziende en stralendere huid.

 
RADIANT C™ FACE QUENCHER

Spray Radiant C™ Face Quencher op uw gezicht en verkoel en verfris onmiddellijk de uitgedroogde huid. Het is een verfrissende, geurige vochtinbrenger die werkt als een natuurlijke ‘air conditioner’. Het product is op waterbasis dus veilig voor uw kapsel en kleding. Het zorgt er voor dat make-up er frisser uit blijft zien.

 

RADIANT C™ DAILY SKIN BOOSTER

Radiant C™ Daily Skin Booster is een gel-crème formule die de huidstructuur zichtbaar helpt te verbeteren en die glans geeft aan een doffe, vermoeide huid. Dagelijks gebruiken onder make-up om de mogelijke gevolgen van invloeden van buitenaf te beperken. Radiant C™ Daily Skin Booster brengt de antioxidantkracht van vitamine C direct in de huid, die er daardoor gezonder, zachter en stralender uit gaat zien.

 

RADIANT C™ FACIAL SCRUB CLEANSER

Dit is een zachte gezichtsreiniger, mild genoeg voor bijna alle huidtypes, die elke dag gebruikt kan worden om u te helpen een prachtige, gezond uitziende huid te krijgen. Deze naar citroen geurende cleanser reinigt uw huid grondig.

 

RADIANT C™ HAND- EN BODYLOTION SPF 15, GEMIDDELDE BESCHERMING

Een niet vette hand- en bodylotion voor dagelijks gebruik met natuurlijke antioxidanten en SPF 15, gemiddelde bescherming, die u dubbele bescherming voor uw huid biedt! Vrije radicalen kunnen uw huid er vermoeid en futloos uit laten zien. Antioxidanten kunnen helpen u te beschermen tegen deze vrije radicalen. Deze fantastische hand- en bodylotion is rijk aan de beste antioxidanten, namelijk vitaminen C en E.

 

HUIDVERZORGING HERBALIFE:

 

 

  Nourifusion

  Skin Activator

  Radiant C
  Herbal Aloe Vera
  Body Contouring
  Parfum
 
Wij hebben een huidverzorgingsprogramma voor u.
Vul gerust dit formulier in voor meer informatie!
 
Bestel uw producten direct in onze Herbalife producten webshop >> 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Privacy   |   Disclaimer   |   Garantie  |   Home 

Copyright © 2008-2013 Afslanken Emmen.nl - Alle rechten voorbehouden.  Powered by Herbal Webdesign