Home
 Contact
 Webwinkel
 
 Nieuws
 
 Goed ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Supplementen
 Tussendoortjes
 Sport en voeding
 
 Huidverzorging
 
 Bereken uw BMI
 Welzijnscheck
 Succes verhalen
 
 Zakelijke kans
 Generation H
 Herbalife Company
 Links

 

HUIDVERZORGING SKIN ACTIVATOR

 
Een huid die jonger voelt en er beter uitziet?

Het feit dat we allemaal ouder worden is niet bepaald geruststellend. Vrouwen en mannen zouden allebei graag de tijd vertragen of de klok terugdraaien en er zo lang mogelijk zo goed mogelijk uitzien. Misschien is het ijdelheid maar de waarheid is dat we ons zo veel beter en zelfverzekerder voelen als onze huid een bepaalde jeugdigheid uitstraalt. Als twintigers gaan we iets behoudender om met onze huidverzorging en als dertigers en daarboven draait het allemaal om het onderhoudsregime voor de huid. We kunnen er niet onderuit – we worden ouder.

 
Wat als uw huid er net zo uit zou kunnen zien als vroeger?

Dat u de tijd stil zou kunnen zetten en de huid zou kunnen verfijnen – vandaag of morgen. Dat zou geniaal zijn! Skin Activator™ is in meerdere opzichten een ingenieuze huidverzorgingslijn. De Skin Activator™ technologie, geformuleerd met het geavanceerde collageen-stimulerende glucosamine complex, heeft een milde aanpak voor huidvernieuwing. Dit intelligente complex helpt bij de vernieuwing van de huid door de natuurlijke collageenproductie te stimuleren.

 

 
De Skin Activator™:
• Helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen.
• Voedt de huid en laat het zachter en steviger aanvoelen.
• Helpt het vochtgehalte van de huid op peil te houden
• Ondersteunt de natuurlijke structuur en balans.

• Milde samenstelling zonder bestanddelen die irritaties zouden kunnen veroorzaken.

• Perfect voor de meeste huidtypen.
• Geschikt voor mannen en vrouwen.
 
 
Skin Activator™ hydrateert, voedt, verstevigt en beschermt uw huid.

Fijne lijntjes en rimpels, structuur, gaafheid en stralendheid kunnen binnen een aantal weken zichtbaar verbeteren. Maar dat is nog niet alles. Skin Activator™ richt zich ook op de specifieke gebieden die vatbaarder zijn voor veroudering met 5 verschillende tijdvertragende producten waar u uit kunt kiezen. Elk van deze producten zijn ontworpen voor een specifiek gedeelte van de huid en precies actief daar waar het nodig is.

 

U zou binnen 4 weken een merkbaar jongeruitziende huid kunnen hebben. Bij voortdurend gebruik kunnen de resultaten nog indrukwekkender zijn:

 
Bestel uw producten direct in onze Herbalife producten webshop >> 
 

VOEDENDE NACHTCRÈME Iedere Avond

Een weldadige, rijke nachtcrème die helpt bij de vernieuwing van de huid terwijl u slaapt. De celvernieuwing is dan het meest actief. Ondersteunt de collageenproductie, hydrateert en voedt de huid. Bij regelmatig gebruik kan het de helderheid en stralendheid van uw huid zichtbaar verbeteren en kan het eveneens de stevigheid van uw huid verbeteren. Herover uw jeugdige uitstraling

 

LIPVERFIJNER SPF 15, GEMIDDELDE BESCHERMING Wanneer u maar wilt

Deze heerlijke verzachtende lippencrème bevat SPF 15 bescherming en bevat een subtiel vleugje pepermunt dat uw lippen hydrateert en beschermt. Helpt fijne lijntjes rond de mond te verminderen en laat ze er gladder en voller uitzien. Toon uw stralende lach.

 

DAG LOTION SPF 15, GEMIDDELDE BESCHERMING Iedere Morgen

Deze lichte, snel absorberende vochtinbrengende lotion helpt uw huid er jonger en gladder uit te laten zien. Hydrateert meteen en beschermt met SPF 15. Gebruik iedere morgen om fijne lijntjes en rimpels te helpen verminderen en uw huid te laten stralen. Laat uw jongeruitziende gezicht zien

 
 

DECOLLETAGE CREME ‘s Morgens en ‘s Avonds

De kwetsbare huid van de hals en het decolleté wordt dunner naarmate we ouder worden. Trakteer uw huid op deze niet vette, hydraterende en revitaliserende crème om zo fijne lijntjes en rimpeltjes te minimaliseren en uw huid zijdeachtig glad en zacht te laten voelen. Herover uw jeugdige uitstraling

 
 

HUIDVERZORGING HERBALIFE:

 

  Nourifusion

  Skin Activator

  Radiant C
  Herbal Aloe Vera
  Body Contouring
  Parfum
 
Wij hebben een huidverzorgingsprogramma voor u.
Vul gerust dit formulier in voor meer informatie!
 
Bestel uw producten direct in onze Herbalife producten webshop >> 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Privacy   |   Disclaimer   |   Garantie  |   Home 

Copyright © 2008-2013 Afslanken Emmen.nl - Alle rechten voorbehouden.  Powered by Herbal Webdesign