Home
 Contact
 Webwinkel
 
 Nieuws
 
 Goed ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Supplementen
 Tussendoortjes
 Sport en voeding
 
 Huidverzorging
 
 Bereken uw BMI
 Welzijnscheck
 Succes verhalen
 
 Zakelijke kans
 Generation H
 Herbalife Company
 Links

 

HERBALIFE TUSSENDOORTJES

 

Stil de lekkere trek met een goed en smakelijk tussendoortje.

GEROOSTERDE SOJABONEN

Dit lekkere hartige tussendoortje is perfect als snack voor onderweg. Met 9g proteÔne en 113 kcal per zakje, zijn Geroosterde Sojabonen een evenwichtiger alternatief voor andere hartige snacks zoals chips of crackers. Rijk aan proteÔne (9g per zakje) om te helpen magere spiermassa op te bouwen. 113 calorieŽn per zakje Ė minder calorieŽn dan traditionele hartige snacks. Heerlijk van smaak Ė geroosterd en licht met zout besprenkeld. In handige individuele zakjes, ideaal voor wanneer u onderweg bent.

PROTEŌNE REPEN

Combinatie van proteÔne en koolhydraten voor behoud van vitaliteit. Rijk aan B-vitaminen ter ondersteuning van het metabolisme. Ongeveer 140 calorieŽn per proteÔnereep. ProteÔnerepen zijn de ideale tussendoortjes als u een extraatje nodig heeft of als u trek heeft onderweg. Er is keuze uit drie heerlijke smaken: Vanille-Amandel, Chocolade-Pinda of Citroen. Elke doos bevat 14 repen.

 

GOURMET TOMATENSOEP

Gourmet Tomatensoep is een warm, hartig, voedzaam en evenwichtig tussendoortje dat gemakkelijk te bereiden is. Het combineert het nieuwste op het gebied van voedingswetenschap met prebiotische inulinevezels en natuurijk lycopeen. De kruiden basilicum en oregano bieden u de smaak van de Mediterrane keuken. Acht keer zoveel proteÔne als in gewone tomatensoep. Rijk aan proteÔne en vezels om u te helpen langer een verzadigd gevoel te behouden. Slechts 104 calorieŽn om uw calorie inname te beheersen. Geschikt voor vegetariŽrs.
 
Of u nu wilt afslanken, aankomen, fitter worden en lekker in uw vel zitten, wij laten u zien hoe en hebben een programma voor u, wat uw doel ook is.
 
Vul gerust dit formulier in voor meer informatie!
 
Bestel uw producten direct in onze Herbalife producten webshop >> 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Privacy   |   Disclaimer   |   Garantie  |   Home 

Copyright © 2008-2013 Afslanken Emmen.nl - Alle rechten voorbehouden.  Powered by Herbal Webdesign