Home
 Contact
 Webwinkel
 
 Nieuws
 
 Goed ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Supplementen
 Tussendoortjes
 Sport en voeding
 
 Huidverzorging
 
 Bereken uw BMI
 Welzijnscheck
 Succes verhalen
 
 Zakelijke kans
 Generation H
 Herbalife Company
 Links

 

WELZIJNSCHECK

 

 
We streven er elke dag naar om ons goed te voelen: dat maakt onze dagen zoveel aangenamer, zowel voor ons als voor onze omgeving. Het succesrecept? Een evenwichtige voeding samen met een goede hydratering en regelmatige lichaamsbeweging. Met de combinatie van deze drie sleutels tot dagelijks welzijn, geeft u uzelf de mogelijkheid om u iedere dag goed te voelen.

Met gezonde voeding, voedingssupplementen en een complete (huid)verzorgingslijn kan je je persoonlijke doelstellingen bereiken. Dat kan van alles zijn: van meer energie en weerstand, betere sportprestaties tot gewichtbeheersing.

In combinatie met een uitgebreide serie gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten kunt u zich na een korte periode een totaal ander mens voelen!

Werkwijze
Aan de hand van een welzijnscheck- en voedingsanalyse en/of intake gesprek worden uw persoonlijke doelen vastgesteld die overigens naar wens kunnen worden bijgesteld en vervolgens wordt samen met u een plan opgemaakt.

Het voedingsplan
Als eerste en belangrijkste: een voedingsplan. De veranderingen worden rustig ingevoerd, niet te snel, want de ervaring leert dat veel mensen dat niet lang volhouden. De situatie wordt van keer tot keer bekeken. Dat kan omdat er regelmatig contact is, al naar gelang de wenselijkheid van 1 x per week tot 1 x per maand.

De welzijnscheck duurt gemiddeld zo’n 1,5 uur. Aan de hand van uw conclusies en bevindingen neemt u de beslissing of u wel of niet met uw plan en de effectieve Herbalife producten wil starten.

Laat een Welzijnscheck/evaluatie doen om op het goede pad te blijven naar welzijn op lange termijn.

 
Met behulp van nauwkeurige Body Analysis apparatuur en een persoonlijke vragenlijst ontvangt u een uitgebreid rapport waarin u meer te weten komt over o.a.:
 
 • uw vetpercentage
 • uw vetvrije massa
 • uw BMI
 • uw persoonlijke eiwitbehoefte
 • voedingsadviezen
 • etc.
Of u nu wilt afslanken, aankomen, fitter worden en lekker in uw vel zitten,
wij laten u zien hoe en hebben een programma voor u, wat uw doel ook is.
Vul gerust dit formulier in voor meer informatie!
 
Bestel uw producten direct in onze Herbalife producten webshop >> 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Privacy   |   Disclaimer   |   Garantie  |   Home 

Copyright 2008-2013 Afslanken Emmen.nl - Alle rechten voorbehouden.  Powered by Herbal Webdesign